X

13 Ιουνίου, 2024 Off By Παντελής Γιαννουλάκης
X

Παντελής Γιαννουλάκης ©

Earth's Magnetic Field Research and Aerospraying

Είναι νύχτα, και οι εξωγήινοι παρασιτικοί οργανισμοί που κουμαντάρουν τους ανθρώπους σαν βιολογικές μαριονέτες, μέσα στην ησυχία, επικοινωνούν με την βάση τους μεταδίδοντας πάσης φύσεως πληροφορίες για όλους μας.

.

Οι μαριονέτες τους, οι άνθρωποι, έχουν αναισθητοποιηθεί και κοιμούνται ναρκωμένοι για ακόμη μια φορά, όπως κάθε νύχτα, δραπετεύοντας για λίγο από την καθημερινή τυραννία των χειριστών τους, ασυνειδήτως περιπλανώμενοι στον ελεύθερο ακόμη κόσμο των ονείρων, την τελευταία γεωγραφία που έχει απομείνει για αληθινή ελευθερία κινήσεων στους ανθρώπους.

.

Σιγουρεύτηκα ότι όλοι κοιμούνται και ότι δεν θα με εμποδίσει κανείς. 
Εφαρμόζοντας την παλιά επαναστατική τεχνική (πολύ και κρύο νερό στο κεφάλι), ξέφυγα από τον έλεγχο του προσωπικού μου εξωγήινου δεσμοφύλακα για δέκα-είκοσι λεπτά ή το πολύ μισή ώρα, (δυστυχώς, η τεχνική αυτή σε απελευθερώνει μόνο για πολύ λίγο), για να γράψω ανεξέλεγκτος αυτήν την σελίδα μέσα στο πρόσκαιρο κρησφύγετό μου της νύχτας… 

.

Η λεγόμενη «επιστημονική φαντασία», (όλοι είναι με το Wi-Fi, εγώ είμαι με το Sci-Fi), άφησε περιθώρια έκφρασης σε κάποιους πρόσκαιρα αφυπνισμένους συγγραφείς για να μας προειδοποιήσουν, αλλά σχεδόν κανείς δεν τους πίστεψε.
Ο Philip K. Dick το έκανε, αλλά αμέσως τού διέρρηξαν το διαμέρισμα και τού έκλεψαν όλα τα σχετικά γραπτά του. Ο Robert Heinlein προσπάθησε όσο μπορούσε, και κατάφερε να περάσει κάποια μηνύματα πριν τον αποσύρουν από την βιολογική πραγματικότητα.

.

Από την άλλη, ο Charles Fort τα αποκάλυψε όλα στα τρία πρώτα του χειρόγραφα βιβλία με τους τίτλους: X –απ’ όπου και τα X-Files, πολύ αργότερα– Υ και Ζ, τα οποία όμως αμέσως εξαφανίστηκαν ή καταστράφηκαν, μάλλον από τον ίδιο τον συγγραφέα τους μόλις κινδύνεψε η ζωή του…
Μεγάλη έρευνα έχω κάνει (όχι καθ’ όλα μάταιη) για το ποιά ήταν τα μυστηριώδη περιεχόμενα του βιβλίου Χ του Charles Fort. Με τα λιγοστά αποτελέσματά της, αυτήν την στιγμή θα μπορούσα να γράψω απλά ένα πολύ μικρό δοκίμιο. Κατάφεραν να εξαφανίσουν το Χ. 
Από τότε, ταυτίστηκε αυτό το Χ με την Εξερεύνηση του Αγνώστου, (δηλαδή, όχι μόνο με την ταύτιση του με τον “άγνωστο Χ” των μαθηματικών εξισώσεων), και με το Xtreme και με το Xtrordinaire – και σημειολογικά θυμάμαι τώρα το ΧTRO, ένα Β-movie του 1984. 

.

Ο Nicola Tesla ήταν αυτός που είχε ακούσει τις συνομιλίες τους στην παράξενη γλώσσα τους, στον πρώτο ραδιοασύρματο που φτιάχτηκε ποτέ (όταν δεν υπήρχαν άλλοι ραδιοασύρματοι), και το ίδιο και ο Marconi. 
Και, ακόμη και ο Elon Musk, έφτιαξε μια εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τον τίτλο Tesla, κι έπειτα την SpaceX, κι έπειτα απέκτησε το Twiter και το μετονόμασε σε Χ. Και, γενικώς, βάζει παντού αυτό το Χ….

.

Ο Charles Fort, o πατέρας της Εναλλακτικής Γνωσιολογίας και του Παράξενου, στην δεκατία του 1920 πρωτοποριακά δήλωνε για όλους μας σε αυτόν τον κόσμο : “We are Property”. Είμαστε Ιδιοκτησία.
Κάτι κατέχει αυτήν την Γη, και εμάς. 

.

Και ο ατέρμονα αινιγματικός John A. Keel κατάφερε να υπονοήσει το μυστικό με σχετική ασφάλεια στο Mothman Prophecies (που ένα μέρος του έγινε και ταινία) αλλά και στο The Cosmic Question – ενώ ακόμη και ο Dr. Jacques Vallee, μόλις το ανακάλυψε επιτέλους, σταμάτησε να ψάχνει μάταια για UFOs και φωτάκια στους ουρανούς, και αποσύρθηκε σε περισυλλογή και συνεχή αινιγματικά σχόλια περί του “Συστήματος Ελέγχου” (Control System) πίσω από το μυστήριο των UFOs… 

.

Ο Dr. John C. Lilly, κατά την διάρκεια μιας High Strangeness εμπειρίας του, ήρθε σε επαφή με το Cosmic Coincidence Control Center (CCCC – ή, αν προτιμάτε, ΨΨΨΨ), ή έστω, το Κέντρο ήρθε σε επαφή μαζί του, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, με το τοπικό του παράρτημα, το Earth Coincidence Control Office (ECCO), όταν ο Lilly πειραματιζόταν με τα δελφίνια στο Communications Research Institute (CRI) στο Marine Research Lab στις δεξαμενές αισθητηριακής απομόνωσης του στο St. Thomas στα Virgin Islands. 
Ο John Lilly έγραψε για τις επαφές του με το ECCO στο memoir (1978) του: The Scientist, και γι’ αυτό είναι ένα έργο που δεν το έχει διαβάσει κανείς, φυσικά. 
(Αλλά, οι πιο τολμηροί δοκιμάστε την αυτοβιογραφία του, το Center of the Cyclone: An Autobiography of Inner Space. Δεν ξέρω αν με τον τίτλο αυτό ταύτιζε ίσως ασυνείδητα τον εαυτό του με τον William Hope Hodgson).

.

Αλλά και ο θρυλλικός Friedrich Jurgenson που ανακάλυψε το E.V.P. (Electronic Voice Phenomena), έκανε τόσο τολμηρές αποκαλύψεις για την ανακάλυψη του για το Central Investigation Station (CIS) της Άλλης Πλευράς – – και γι’ αυτά όλα βλέπε στο βιβλίο μου PARANORMAL, στο συνταρακτικό κεφάλαιο 11 “Φωνές από την Άλλη Πλευρά” και στο παράρτημά του. 
Αν σας αφήσουν να το διαβάσετε, βέβαια – πρέπει να επιμένετε να θέλετε να το διαβάσετε, ηρωικά.

.

Κάποιες κινηματογραφικές ταινίες – όπως το παλαιό Invasion of the Body Snatchers, ή το Dark City του Alex Proyas,  ή το They Live (You Sleep) του John Carpenter, κ.ά. – το κατέδειξαν, αλλά αμέσως χαρακτηρίστηκαν ως γραφικές (τελειώνοντας και την καριέρα στο Σύστημα για τους δημιουργούς τους), και κάποτε το πράγμα είχε ξεφύγει μέχρι και σε τηλεοπτική σειρά, με τον τίτλο V  (Visitors – ή μήπως Victory; …αλλά καμία σημαντική νίκη εναντίον των μυστικών εισβολέων δεν επιτεύχθηκε).

.

Ας μην φανεί παράξενο που παραπάνω αναφέρθηκα σε κινηματογραφικές ταινίες.
Κάποτε, πριν από είκοσι χρόνια, σε ένα περιβόητο πιά τεύχος (85) του Απαγορευμένου Περιοδικού STRANGE, είχα κάνει την τολμηρή αντιστασιακή κίνηση να παρουσιάσω 200 ιδιαίτερες ταινίες Κινηματογραφικής Αντίστασης, (μηνύματα από τον Μυστικό Πόλεμο ενάντια στην Φυλακή του Κόσμου), όπως μου τις υπέδειξε το Radio Nowhere – όλες τους ταινίες που οι δημιουργοί τους μεταφέρουν λεπτομερή μηνύματα για το ότι ο κόσμος μας είναι ψεύτικος, κι εμείς φυλακισμένοι μέσα σε αυτόν, αλλά υπάρχει και η μυστική Αντίσταση που προσπαθεί να μας αφυπνίσει με όλους τους τρόπους.
Πλήρωσα πολλά τότε γι’ αυτήν την απαγορευμένη αντιστασιακή λίστα και τις αναλύσεις της, που παρουσίασα τότε, και όχι μόνο γι’ αυτήν, φυσικά…
Αλλά, τελικά, κάπως τα κατάφερα και είμαι ακόμη εδώ : 

.

Για να παρουσιάσω τελικά το δίτομο έργο μου (μέχρις στιγμής) O ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – και το απόλυτο βιβλίο για το Παραφυσικό, το PARANORMAL.

.

Έτσι, όσο μού αναλογεί, ελπίζω, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, αν και πάντα είναι μία ελάχιστη ελίτ μέσα στο κοιμισμένο πλήθος…

.

Κι όσο για τους μυστικιστές, που πάντοτε ήταν συνεργοί των εισβολέων (αφού πάντοτε αυτούς επικαλούνταν), κανείς τους δεν έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, εκτός από τον Carlos Castaneda, που στο τέλος της ζωής του έβγαλε στην φόρα όλα όσα ήξερε ο δάσκαλός του, ο Don Juan, για τους σκιερούς Voladores, και για το αόρατο εξωγήινο «κράνος» που μας έχουν φορέσει στο κεφάλι και χειραγωγούν την συνείδησή μας…

.

Και, ναι, είμαι και εγώ ένας από τους ελάχιστους εδώ γύρω που έχουν διαβάσει το The Great Shadow του Mário de Sá-Carneiro, και το The Dark Chamber του Leonard Cline. 
Και, ως δυστυχία μου, είμαι αρκετά εκκεντρικός για να έχω αναζητήσει παντού, και επίπονα να έχω αποκτήσει και να έχω διαβάσει (σε κάποιο μακρινό καλοκαίρι) το Secret Service Operator 13 (1934) του Robert W. Chambers, και, σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμη και το The Hi-Jackers και το The Messenger, και, φυσικά, ναι, το The Slayer of Souls
Ω, κι ακόμη με στοιχειώνουν οι μυστικές εικονογραφήσεις αυτών των βιβλίων του R. W. Chambers. 

Στην πρόσκαιρη αφύπνισή μου, μέσα στην σιωπηλή νύχτα, καθώς όλοι οι συνάνθρωποί μου κοιμούνται και ο αέρας έχει γεμίσει από τα σήματα των εκπομπών των εισβολέων που επικοινωνούν στην βάση τους τις αναφορές τους, διαβάζω ένα μεταμφιεσμένα κωμικό απόσπασμα από κάποιο «απαγορευμένο» κείμενο του δημοφιλή συγγραφέα του σύγχρονου Υπερφυσικού Φανταστικού, Dean Koontz :

.

«Από τότε που διάβασα το The Puppet Masters του Robert Heinlein, χτυπώ στην πλάτη πολλές φορές έναν άνθρωπο αμέσως μόλις τον γνωρίσω, για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι συγκολλημένο στην σπονδυλική του στήλη κάποιο αποτρόπαιο εξωγήινο παράσιτο που τον καθοδηγεί.
»Αν κάποιος καταφέρει να αποφύγει αυτήν την διερευνητική  χειρονομία μου, βγάζω το καλά κρυμμένο πιστόλι μου (Heckler & Koch P7, με γεμιστήρα των 13 σφαιρών), και τον αναγκάζω να σταθεί με το πρόσωπο στον τοίχο, καθώς εγώ τον εξετάζω εξονυχιστικά για επικίνδυνους εξωγήινους οργανισμούς.
»Ευτυχώς, δεν έχω βρει ποτέ κανέναν από αυτούς τους οργανισμούς, χωρίς αμφιβολία επειδή αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα το έχουν καταλάβει ότι βρίσκομαι στα ίχνη τους, κι έτσι κουμαντάρουν τους ανθρώπινους ξενιστές τους με τρόπους που δεν είναι φανεροί σ’ εμένα…»
(Dean Koontz, The Writers Guild)
(Θυμάμαι, μού είχε αρέσει πολύ η συγκλονιστική νουβέλα του Dean Koontz, Innocence. Βιβλίο που ένθερμα προτείνω σε όλους εκείνους τους τολμηρούς δραπέτες που διαβάζουν βιβλία).

.

Πριν ξαναπέσω στην συνειδησιακή κατατονία και ξεχάσω αυτά τα απαγορευμένα που ξαφνικά θυμήθηκα και όλα αυτά που γράφω εδώ, πρέπει να προλάβω να αναφέρω ότι χωρίς την εξωγήινη παρέμβαση πάνω μας, είμαστε ικανοί για τα μεγαλύτερα θαύματα και για όλα αυτά που κάνουν οι μάγοι, οι σκηνικοί μάγοι και οι ταχυδακτυλουργοί
– που, άλλωστε, πολλοί από αυτούς είναι δραπέτες και αφυπνισμένοι και κάνουν τα πιο απίστευτα πράγματα με τις νέες δυνατότητές τους και τα μεταμφιέζουν σε υποτιθέμενα «τρικς» για να μην συλληφθούν και αποσυρθούν από την βιολογική πραγματικότητα (όπως την πάτησε π.χ. ο Χουντίνι).
Είμαστε “μάγοι” εκ φύσεως.

.

Ο προσφιλής τρομακτικός συγγραφέας Stephen King, έχει σημειώσει μια μεγάλη αλήθεια, που δεν την κατάλαβαν οι περισσότεροι αναγνώστες του :

«Το πιο σημαντικό πράγμα που είναι κοινό στους συγγραφείς και στους μάγους, είναι ότι προσπαθούμε να μεταδώσουμε στους θεατές και στους αναγνώστες μας αυτήν την απλή αλήθεια:
»Ότι η Ζωή και το Σύμπαν είναι γεμάτα από μυστήρια και θαύματα, ότι όλα δεν είναι αυτό που φαίνονται, ότι υπάρχουν κρυμμένα νοήματα πίσω από τα πράγματα, ότι είμαστε ικανοί για το Μεταφυσικό.
»Αυτή είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική αλήθεια με την οποία μπορεί να ασχοληθεί κάθε μορφή τέχνης και έρευνας, γιατί μας ενθουσιάζει, μας διεγείρει, μας δίνει δυναμικά την ελπίδα…
»Και, αυτή είναι η μόνη ελπίδα μας για την μεγάλη απόδραση…»
(Stephen King, Dance Macabre)

.

Κατά την διάρκεια μιας παρατατεταμένης περιόδου αφύπνισης, είχα καταφέρει να γράψω και να παρουσιάσω το βιβλίο μου ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ Από την Καθημερινή Πραγματικότητα
κι ελπίζω να με θυμούνται οι αναγνώστες μου γι’ αυτήν μου την επικίνδυνη προσπάθεια. 

.

Η ειρωνία είναι ότι όποιος τολμήσει να μιλήσει –με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο– για αυτά τα πάρα πολύ σοβαρά πράγματα, αντιμετωπίζει τον χλευασμό των συνανθρώπων του και, αν είναι συγγραφέας ή δημόσιο πρόσωπο, την συκοφαντία και την

.

Παρ’ όλα αυτά, από το θαυμαστό κουράγιο που επέδειξαν πολλοί διανοητικοί επαναστάτες ενάντια στον δαιμονικό εξωγήινο συνειδησιακό έλεγχο, μιλώντας τολμηρά για ορισμένα από αυτά τα πράγματα (ίσα-ίσα φτάνοντας απλά και μόλις στα όρια του απίστευτου, δηλαδή για πολύ λίγα από αυτά που στ’ αλήθεια συμβαίνουν), πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ενημερώνονται λιγάκι για το τι συμβαίνει, και ως αποτέλεσμα άρχισαν απλώς να επιδεικνύουν λίγο οίκτο –ακόμη και ανοχή!– σε αυτούς τους βασανισμένους τολμηρούς ανθρώπους που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν με τα λεγόμενα και τα γραφόμενά τους.

.

Ο Charles Fort, και πάλι –ο μεγαλύτερος συστηματικός ερευνητής παράξενων φαινομένων των τελευταίων αιώνων– το εξέφρασε –αν και φευγαλέα– πολύ καλά:

.

«Έχω την εντύπωση πως επιδόθηκα σε ένα καινούριο πρωτόγνωρο βίτσιο, που μοιάζει με το να είσαι ερασιτέχνης σε ακατονόμαστα αμαρτήματα.
»Στην αρχή, κάποια αποτελέσματα ήταν τόσο τρομερά ή τόσο γελοία, που τα μισούσαν ή τα περιφρονούσαν με τον χειρότερο τρόπο μόλις τα διάβαζαν.
»Τώρα, τα πράγματα έχουν διορθωθεί κάπως…
»Υπάρχει, νομίζω, θέση για λίγο οίκτο…»
(Charles Fort, από επιστολή του στον Theodore Dreiser).

.

Κάποιος επίμων αρνητικός “σκεπτικιστής” (από αυτούς που δεν διαβάζουν βιβλία, κι έτσι δεν έχουν ιδέα για ποιο ζήτημα γράφω σε αυτές τις σελίδες), μπορεί να πεταχτεί με το κεφάλι μέσα από το πάτωμα, σε αυτό εδώ το σημείο, και να πει :
»Α, όλοι εσείς είστε απλά κάποιοι κακόμοιροι άνθρωποι, αφελείς και προκατειλημένοι, που έχετε την ψυχολογική ανάγκη να πιστεύετε σε μυστήρια και σε θαύματα!…» 

.

Ο παππούλης μας ο Charles Fort, τον έχει τακτοποιήσει πολύ καλά και αυτόν τον εμβόλιμο κακεντρεχή τύπο, τον δήθεν “σκεπτικιστή” της κακιάς ώρας. 
Το έχει κάνει το 1924, με το περιβόητο Fort’s Principle :
(το άκρον άωτον της σαρκαστικής ειρωνίας προς μη-σκεπτόμενους “σκεπτικιστές”) : 

.

“Οι άνθρωποι που έχουν μια ψυχολογική ανάγκη να πιστεύουν σε μυστήρια και σε θαύματα, δεν είναι περισσότερο προκατειλημένοι ή αφελείς, από τους ανθρώπους που έχουν μία ψυχολογική ανάγκη να μην πιστεύουν σε μυστήρια και σε θαύματα…”

.

Τώρα, ένα κουδούνι άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι μου, και δυστυχώς σαφώς μού θύμισε εκείνο το κουδούνι που χτυπούσε στο προαύλιο του σχολείου για να επιστρέψουμε μέσα στο κτίριο. 
“Τα κεφάλια μέσα”, δηλαδή… (Ω, μια παρήγορη πρόταση που σημαίνει ότι τα κεφάλια μπορούν να είναι και “έξω”…)

.

Ήδη άρχισα να ζαλίζομαι πολύ, η ώρα της πρόσκαιρης ελευθερίας μου πέρασε, κι αρχίζω να μην θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω εδώ…
Μέσα στην ξαφνική απελπισία μου, ξεχνώντας ότι οι δυνάστες μου δεν υποκύπτουν σε παρακλήσεις, ψελλίζω:
«Οίκτο! Έλεος! Λίγο οίκτο! Αφήστε με λίγο ακόμη…»

.

Μέσα στην σιωπή της νύχτας, ακούω τώρα έναν επαναλαμβανόμενο ψίθυρο:
«Κοιμήσου… Κοιμήσου… Κοιμήσου…
»Μην ζητάς περισσότερο οίκτο… Γιατί ήδη σου έχουμε δώσει αρκετό: αλλιώς δεν θα μπορούσες να ονειρευτείς όταν κοιμάσαι…» 

.

Ένιωσα μέσα μου σαν να κλείνει μία κουρτίνα. 
Θυμήσου, θυμήσου, θυμήσου ότι ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει από πίσω της. 

.

….Μα, τί κάνω εδώ;
Τί γράφω;; Τί ανοησίες είναι αυτές;;…

.

Καλόν ύπνο…
Και …καλό ξημέρωμα!   😉

.

    X  – Παντελής Β. Γιαννουλάκης (pantelisgiannoulakis.com)   

Αποκτήστε το νέο βιβίο του Π. Γιαννουλάκη:
PARANORMAL