ΜΣΤΗΡΥΙΑ ΤΗΣ ΟΑΡΣΗΣ

Σνμφυωα με μια ευρενα στο Πανιμπσητετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαιζι ρλοο με τι σριεα ενιαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρα μσεα σε μια λξεη, αεκρι το πώτρο και το ταελειτυο γαμρμα να ενιαι στη στωση θσεη.

Τα υλοπιοπα μροπουν να ενιαι σε τχιυεας θιεεσς και να μροπετιε να τις δαβαιαεστε χρωις πλβημορα. Ατυο γινιταε γαιτι ο ανθωπρονις εκεγλφοας δεν δαεβζιαι γαμρμα πορς γαμρμα κθαε λξεη, αλλα την λξεη σαν συνλοο.


Strange

.

Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι το πτώμα του Βολταίρου. Κλάπηκε από τον τάφο του τον 19ο αιώνα και δεν ανακαλύφθηκε ποτέ. Η «κλοπή» του Βολταίρου φανερώθηκε το 1864, όταν ο τάφος ανοίχτηκε και βρέθηκε εντελώς άδειος…
Όταν ανοίχτηκε ο τάφος του Σερ Φράνσις Μπέηκον λίγα χρόνια μετά τον θάνατό του, ανακαλύφθηκε μέσα του μία μολύβδινη κούκλα. Το σώμα του μεγάλου σοφού αγνοείται…
Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι ο τάφος του μεγάλου συγγραφέα του Δον Κιχώτη, Μιγκουέλ Ντε Θερβάντες…

Οι Ινδιάνοι της βορείου Αμερικής πίστευαν ότι οι βάτραχοι φέρνουν τη βροχή. Αυτό δεν είναι παράξενο. Παράξενο είναι ότι το ίδιο πιστεύουν οι Αμπορίτζινες της Αυστραλίας.

 

 

 


Αν η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία γνώση για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, τότε γιατί ο ομοσπονδιακός νόμος Title 14, Section 1211,  Code of Federal Regulations (July 16, 1969) δηλώνει ότι είναι παράνομο για τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να έχουν οποιαδήποτε επαφή με εξωγήινους ή με τα σκάφη τους;;;

 

 

Υπάρχουν περισσότερα κοτόπουλα στον κόσμο απ’ ό,τι άνθρωποι.

Σύμφωνα με στατιστική του ΟΗΕ, περισσότεροι από το 50% των ανθρώπων του κόσμου δεν έχουν ποτέ κάνει ή λάβει ένα τηλεφώνημα.

 

Η κάρτα του Αλ Καπόνε έγραφε ότι ήταν έμπορος μεταχειρισμένων επίπλων.

Η πρώτη βόμβα υδρογόνου, που δοκιμάστηκε το 1952, ήταν τόσο ισχυρή όσο όλες οι βόμβες που έπεσαν στη Γερμανία και στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια ολόκληρου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένων και των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι!

Αν ο πληθυσμός της Γης συνεχίσει να αυξάνει με τον σημερινό ρυθμό συνεχώς, μέχρι το 3530 μ.Χ. η συνολική μάζα της ανθρώπινης σάρκας και του αίματος θα είναι ίση με τη μάζα της Γης. Μέχρι το 6826 μ.Χ. θα είναι ίση με τη μάζα του γνωστού Σύμπαντος.

 

 

Ο Λεονάρντο Νταβίντσι ήταν ο εφευρέτης του ψαλιδιού.

Τα μήλα είναι πιο δραστικά για την αφύπνιση απ’ ό,τι η καφεΐνη. Ο χυμός μήλου είναι πιο δραστικός από τον καφέ στο να κρατά τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον πρωινό καφέ με χυμό μήλου: δοκιμάστε το!

Ο τυφλοπόντικας μπορεί να σκάψει ένα τούνελ 100 μέτρων μέσα σε μια νύχτα.

Το βάρος των μυρμηγκιών που υπάρχουν σήμερα στο πλανήτη μας, είναι ίσο με το βάρος όλων των ανθρώπων του κόσμου.

Το ανθρώπινο σώμα έχει εξήντα χιλιόμετρα νεύρων!

 

Κατά μέσο όρο περίπου 100 άνθρωποι πνίγονται έως θανάτου κάθε χρόνο καταπίνοντας το στυλό τους.

Αν ρίξεις λίγο αλκοόλ πάνω σε έναν σκορπιό, ο σκορπιός αμέσως θα πάθει φρενίτιδα και θα αρχίζει να χτυπάει με το κεντρί του τον εαυτό του μέχρι θανάτου.

Ένας σβώλος καθαρό χρυσάφι στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου, μπορεί να πλατύνει υπό πίεση σε ένα φύλλο χρυσού στο μέγεθος ενός γηπέδου του τένις.