ΦΟΥ TV

9 Ιουνίου, 2019 Off By Doctor Shambala
ΦΟΥ TV

…Χθες το βράδυ, έβλεπα μέσα από κάθε παράθυρο σε κάθε σπίτι, ένα μπλε φως να αναβοσβήνει. Κρυφοκοιτώντας από μερικά παράθυρα, είδα ανθρώπους να είναι υπνωτισμένοι μπροστά σε μια οθόνη τηλεόρασης, να κάθονται ακίνητοι και με ανοιχτό το στόμα, με μάτια γουρλωμένα, και να λαμβάνουν οδηγίες αντίληψης και υπνωτιστικές εντολές από πρόσωπα που εμφανίζονταν στην οθόνη και μιλούσαν συνεχώς για τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Μια τηλεόραση μέσα σε κάθε σπίτι, εκπέμπει τις ακτινοβολίες που καθοδηγούν τη συνείδηση των ενοίκων. Κάπου στο ορμητήριο του, ο Φου Μαν Τσου, καθισμένος μπροστά σε ένα τεράστιο κοντρόλ πάνελ, ρυθμίζει αυτές τις ακτινοβολίες που προορίζονται για τον καθένα σας.

Όταν δείτε τον δικό σας άνθρωπο να βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση, χαστουκίστε τον με δύναμη για να συνέλθει ή ρίξτε του έναν κουβά νερό στο κεφάλι (ρίξτε το νερό, όχι τον κουβά), αν χρειαστεί παλέψτε μαζί του για να κλείσετε την τηλεόραση ή καταστρέψτε την επί τόπου με κάποιο βαρύ αντικείμενο, κι έπειτα δέστε τον σε μια καρέκλα και υποστηρικτικά αγωνιστείτε μαζί του για να ξεπεράσει το σύνδρομο στέρησης και την εξάρτηση, (μην υποκύψετε στα παρακάλια του έστω για ελαφρύτερα ναρκωτικά όπως το ραδιόφωνο, και όταν θα βγάζει αφρούς από το στόμα αντιμετωπίστε τον όπως σε έναν εξορκισμό, εν ανάγκη συμβουλευτείτε την ταινία O Εξορκιστής…)

Άτιμε Φου Μαν Τσου, τύραννε αθώων συνειδήσεων, κίτρινε σκύλε του Διαβόλου, υπνωτιστή της κακιάς ώρας, δεν θα παραδοθούμε ποτέ! Αντισταθείτε στον Φου!

Λευτεριά στους υπνωτισμένους τηλεθεατές!