Φου Παντού!

9 Ιουνίου, 2019 Off By Doctor Shambala
Φου Παντού!

…Και ξαφνικά γέμισε όλη η πόλη με αφίσες του Φου Μαν Τσου! Είναι παντού ολόγυρα, όπου κι αν κοιτάξεις. Ο Φου Μαν Τσου χαμογελαστός, ο Φου καθισμένος σε ένα γραφείο σοβαρός με γραβάτα και στυλό στο χέρι, ο Φου με λευκό πουκάμισο και σηκωμένα μανίκια, ο Φου μαζί με τα παιδάκια, ο Φου με κίτρινο εργατικό κράνος μπροστά σε μια μπουλντόζα, ο Φου χέρι-χέρι με μια όμορφη γυναίκα, ο Φου στη Βουλή, ο Φου μαζί με φοιτητές, ο Φου στη λαϊκή αγορά μαζί με τους μανάβηδες, ο Φου πιλότος σε πολεμικό αεροσκάφος, ο Φου δίνει δώρα στο γηροκομείο, ο Φου στο τιμόνι ενός πλοίου, ο Φου μπροστά στην οθόνη ενός κομπιούτερ, ο Φου μοιράζει λεφτά, ο Φου στέλνει φιλιά, αμέτρητες αφίσες παντού με τον Φου Μαν Τσου!

Σύντομα, κατάλαβα τι συνέβαινε! Ο Φου κατέβηκε στις εκλογές! (Ο κάθε πολίτης, θύμα φριχτών παραισθήσεων, στο πρόσωπο του Φου Μαν Τσου έβλεπε όποιον ήθελε να δει, χωρίς να καταλαβαίνει ότι όλοι οι υποψήφιοι ήταν ο σατανικός Φου Μαν Τσου!)

Είναι απίστευτο, το ξέρω, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε πλέον πρωθυπουργό τον Φου Μαν Τσου… Είναι ο άρχων των μεταμφιέσεων, είναι ικανός για όλα! Θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να τον ξεσκεπάσω!

Άτιμε Φου Μαν Τσου, κίτρινε σκύλε του διαβόλου, φριχτό διανοητικό σκουλήκι, σιχαμερή σαρανταποδαρούσα της κόλασης, κακούργε μανιακέ τσαρλατάνε, συνομώτη της κακιάς ώρας, οι μέρες σου είναι μετρημένες!