Χ.Φ. ΛΑΒΚΡΑΦΤ – Ταξίδι στη Μοναξιά του Χρόνου
Περιγραφή οπισθοφύλλου

Ο αμερικανός συγγραφέας του φανταστικού, Χάουαρντ Φίλλιπς Λάβκραφτ (1890-1937), θεωρείται ο πιο αινιγματικός λογοτέχνης του αιώνα μας. Μυστήριο καλύπτει τη ζωή και το έργο του, την τεράστια αλληλογραφία του, καθώς και τα όνειρά του, μέσα στα οποία ζούσε μια δεύτερη ζωή. Στο βιβλίο αυτό, ο Λάβκραφτ ξαναζωντανεύει, καθώς ο Π. Γιαννουλάκης τον καλεί μέσα από την άβυσσο του Χρόνου, προσπαθεί να μιλήσει μαζί του, να αποκρυπτογραφήσει τους κώδικές του, να λύσει το μυστήριο της ζωής του, αλλά και της ζωής κάθε ανθρώπου που χάθηκε για πάντα.

Ο συγγραφέας ανακαλύπτει ότι ο Λάβκραφτ κάνει ένα Ταξίδι στη Μοναξιά του Χρόνου, κινούμενος σε εναλλακτικές πραγματικότητες. Ανακαλύπτει ότι ο Χρόνος είναι «ψέματα», κι ότι τελικά ο Λάβκραφτ δεν πέθανε ποτέ. Κανείς μας δεν πεθαίνει ποτέ, είμαστε ταξιδιώτες…

Ο Π. Γιαννουλάκης καταλήγει να γράψει μαζί με τον Λάβκραφτ αυτή την παράξενη μυθιστορηματική βιογραφία, που ταυτόχρονα είναι και η πιο διεισδυτική μελέτη που έγινε ποτέ πάνω στη ζωή του «σκοτεινού αυτού πρίγκηπα της Φανταστικής Λογοτεχνίας».

Μυθιστορηματική βιογραφία του πιο αινιγματικού λογοτέχνη του αιώνα μας. Ξαναζωντανεύοντάς τον, ο συγγραφέας επιχειρεί να λύσει το μυστήριο κάθε ζωής που χάθηκε για πάντα. Μέσα από την άβυσσο του χρόνου, αποκρυπτογραφεί κώδικες, λύνει μυστήρια κι ανακαλύπτει ελπίδα. Το παιχνίδι με τις εναλλακτικές πραγματικότητες, τους εαυτούς και το σύμπαν της φαντασίας μας.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι για τους ιδιαίτερους ανθρώπους του Φανταστικού.

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ