Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ

 
«Στον κόσμο μας διεξάγεται ένας Μυστικός Πόλεμος. Ένας μεγάλος και διαχρονικός παγκόσμιος Μυστικός Πόλεμος. Αυτός ο Μυστικός Πόλεμος υπήρχε από πάντοτε, παντού, σε όλα τα επίπεδα, μικροκοσμικά και μακροκοσμικά, εξωτερικά και εσωτερικά….»

35€

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 
«Στον κόσμο μας διεξάγεται ένας Μυστικός Πόλεμος. Ένας μεγάλος και διαχρονικός παγκόσμιος Μυστικός Πόλεμος. Αυτός ο Μυστικός Πόλεμος υπήρχε από πάντοτε, παντού, σε όλα τα επίπεδα, μικροκοσμικά και μακροκοσμικά, εξωτερικά και εσωτερικά…»

35€

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΒΙΒΛΙΟ I & II

 
Ένας μεγάλος Μυστικός Πόλεμος μαίνεται γύρω σου και μέσα σου. Η Αόρατη Σύγκρουση των Δυνάμεων που κινούν την Ιστορία του κόσμου. Τα δύο απαγορευμένα βιβλία που αποκαλυπτικά θα αλλάξουν εντελώς την αντίληψή σου για τον κόσμο.

59,90€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ
Από την Καθημερινή Πραγματικότητα

«Ο κόσμος δεν είναι μέτριος, εμείς είμαστε μέτριοι. Διαχωρίστε την θέση σας από τους μέτριους. Η συμβουλή μου είναι αυτή: Ταξιδέψτε προς το Άγνωστο, έτσι κι αλλιώς όλοι προς τα εκεί ταξιδεύουμε…»

20€

Η Αλήθεια για τους Αρχαίους Έλληνες Φιλοσόφους

Η αδικημένη κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και η παράξενη μοίρα των φιλοσόφων. Ο αγώνας των φιλοσόφων ενάντια στο αρχαίο κατεστημένο, και οι συγκλονιστικές περιπέτειες τους… 

20€

MEGAPOLISOMANCY:
Τα Μυστήρια των Πόλεων

Εξαντλημένο για δεκαπέντε χρόνια, σπάνιο, συλλεκτικό και θρυλικό πλέον, ένα από τα πιο αναζητημένα βιβλία της τελευταίας δεκαετίας, εμφανίζεται τώρα διαθέσιμο στην πολυαναμενόμενη ΝΕΑ αναθεωρημένη του έκδοση. 

40€

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ

Ένα Εγχειρίδιο Σκέψης για Ονειροπόλους Ένα Παράξενο Ταξίδι στους Κόσμους του Πνεύματος & της Φαντασίας.
«Το Σύμπαν κρύβεται μέσα στα μάτια των παιδιών. Από πού ήρθαν; Το Σύμπαν κρύβεται μέσα στις ψυχές μας.»

24€

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ

ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι ιστορίες ταξιδεύουν στον χρόνο με τρόπους ανεξιχνίαστους. Αναπαράγονται μυστικά μέσα από άλλες ιστορίες, εκπέμποντας ιδέες αγνώστου προελεύσεως –αέναα δημιουργώντας την Μυστική Ιστορία των Ιδεών… Οι αναμεταδότες τους αγνοούν την αρχική πηγή της εκπομπής, που λαμβάνεται συνεχώς από νέους ξενιστές, και παραλλάσσεται διαχρονικά με συνθετικές διακυμάνσεις.

Οι γνώσεις και οι αναγνώσεις διανοίγουν την ροή της πληροφορίας –που εξελισσόμενη συνθέτει και κάποιες κομβικές εστίες, που, διαμέσω των οποίων, αν ανακαλυφθούν, όλα συνδέονται… Η διανόηση και η κατανόηση, όπως οι εντυπώσεις, οι διατυπώσεις και οι εκτυπώσεις, και οι ανακαλύψεις τους, καταλήγουν σε πνευματικά συμβάντα που περνούν απαρατήρητα από τους πολλούς, αλλά προσφέρουν την έμπνευση για αφυπνίσεις, υπερβάσεις,εξερευνήσεις και δημιουργίες. Έπειτα, οι επιρροές ταξιδεύουν.

Η αντίσταση στην επιβαλλόμενη πραγματικότητα του κόσμου, εξαρτάται από μία ιδιαίτερη ροή πληροφορίας και γνώσεων, η οποία κυκλοφορεί αοράτως και επιλεκτικά. Οι προεκτάσεις που διανοίγονται από αυτήν την εκπομπή, προεκτείνουν την πραγματικότητα του δέκτη. Αναμεταδίδεται συνεχώς. Σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει από πού ακριβώς εκπέμπει. Εκπέμπει από το…Πουθενά. Αόρατη, υπόγεια, εκκεντρική, μακριά από το κατεστημένο κέντρο και το κύριο ρεύμα, συναρπάζει, διασυνδέει και διδάσκει τους αναζητητές, θα έλεγε κανείς, με ένα Αόρατο Κολλέγιο…

Ανάμεσα από τους μεγάλους σταθμούς και από τα παράσιτα, διακρίνεται μία νέα συχνότητα:

Οι Εκδόσεις “Αόρατο Κολλέγιο”, έρχονται από το Πουθενά, και θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται για να εκπέμψουν με όλους τους τρόπους εκεί έξω, πολύ ιδιαίτερα βιβλία, σε περιορισμένα αντίτυπα,προς ιδιαίτερους παραλήπτες.

Σπάνια θέματα, ψιθυριστές διηγήσεις, ανταποκρίσεις από αλλού, εναλλακτικές κοσμοθεάσεις και ειδικές μελέτες: μια μυστική ροή πληροφορίας και ιδεών είναι εδώ, απόκρυφη για τους πολλούς, αλλά μπορεί να έχει ένα βιβλίο μόνο για σένα. Δεν είμαστε παντού, αλλά μόνο εκεί που θέλουμε.

Αν όντως θέλεις να συντονιστείς με το Αόρατο Κολλέγιο:
Μην μας αναζητήσεις, θα σε βρούμε εμείς…